Skip to main content

Termeni și condiții

Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste condiții de utilizare:

Accesul și utilizarea site-ului baratin.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitand și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Website-ul baratin.ro

Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. Baratin.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Baratin.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Pentru ca baratin.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
– nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obține în prealabil acordul scris de la proprietarul website-ului.
– veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website.

Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică baratin.ro. Sunteti de acord sa nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.
Baratin.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

Limitarea raspunderii

Baratin.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Acceptarea termenilor si condițiilor 

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunostiință și sunteți de acord cu termenii si condițiile prezentate în această pagină.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; baratin.ro nu va folosi aceste informații decât în scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Prelucrare date cu caracter personal

baratin.ro respecta legislația în vigoare pentru protecția datelor conform Regulamentului (UE) 2016/679